Farmasi Üyelik Şartları

Farmasi üyesi olmanın her hangi bir şartı yoktur. Farmasi üyelik şartları arasında aranan tek şart 18 yaşını doldurmuş olmak. Diploma, eğitim, cinsiyet, dil, il, ilçe, köy, kasaba üyelik için engel değildir. Ayrıca çalışan olmanız da hiç bir şeyi değiştirmez ev hanımı emekli memur yada öğrenci olmanızda. Her sektörde çalışanlar Farmasi üyesi olabilir.

Farmasi sadece dürüstlük ve iş disiplini arar. Farmasi üyelik aidatı yoktur.
Ek iş ve ek gelir imkanı sunan Farmasi’nin bol kazançlı dünyasına katılmak için Farmasi üyelik formunu doldurmanız yeterli.

Farmasi temsilcisi olduktan sonra ister Farmasi ürünlerini indirimli alıp kendiniz kullanabilirsiniz, isterseniz Farmasi ürün kataloğumuzu çevrenizdeki kişilere göstererek satış yapabilirsiniz. İsterseniz de kendi alt ekibinize Farmasi iş fırsatımızı öğrenip anlatarak kendi ekibinizi kurarak oldukça yüksek para kazanabilirsiniz. Farmasi’ye öğrenciler, ev hanımları, emekliler, öğretmenler, doktorlar, mühendisler kısacası para kazanmak isteyen 18 yaşını doldurmuş herkes Darmasi Danışmanlık için başvurabilir. Farmasi danışmanı olmanın herhangi bir aylık sipariş yükümlüğü yoktur. Farmasi üyesi olmanız durumunda Farmasi kataloğumuzdaki tüm ürünlerimizi %33 indirimli alabilirsiniz.

“Farmasi Kozmetik” danışmanı olursanız, Ne kaybedersiniz, Hiç Bir şey!
Farmasi Fırsatlarını Kaçırmamak için Farmasi danışmanı olmak istiyorum diyorsanız Farmasi Üyelik Formu nu doldurun kazanç kapısını aralayın!


SIFIR RİSK ve SIFIR SERMAYE ile Farmasi satış danışmanı olun.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Farmasi Sivilce

Farmasi Dr.C.Tuna Sun Science Güneş Koruma Kremi

Farmasi AlkaMine Alkali Su