Farmasi Kayıt Ol ve Kazan!

İlk yanık kremini bulan Doktor Cevdet Tuna'nın kurucusu olduğu ve ingilizce anlami da "eczane" olan Farmasi, sağlık bakanlığı onaylı HELAL sertifikalı ve %100 bir Türk firmasıdır. Ürünlerimiz insan sağlığına zararlı, kanser riskini arttıran triclosan, paraben ve florid içermez. Benzeri bir çok firmaların yaptığı gibi, Farmasi'de ürünler hayvanlar üzerinde test edilmez. Ayrıca ürünlerimiz alerjisi ve astımı olan herkes icin gönül rahatlığı ile tüketime uygundur. Zengin ürün yelpazesi ile kozmetik, sağlık ve temizlik alanında 122 ülkeye ihracat yapılmaktadır. Siz de geleceğin 1 numaralı kozmetik firması olan Farmasi'ye kayıt olarak, ister ihtiyacınız olan ürünleri uygun fiyata alabilir, isterseniz evinizde bilgisayar başında bol kazançlar elde edebilirsiniz. Farmasi Kayıt Ol  ve sistemi öğren, öğret, kazan yöntemi ile siz de size bağlı KAYITLAR oluşturarak ekibinizi büyütebilirsiniz. Farmasi Kayıt formunu doldurun Farmasi kataloğunu ücretsiz olarak kapınıza kadar gönderelim. Farmasi kataloğunda evinizdeki bir çok ihtiyaca sahip olacağınız ürünler kozmetik, kişisel bakım, gıda takviyeleri, İnternet yada telefonla siparişinizi verebilir kapınıza kadar ürünleriniz gelir. Arada hiçbir aracı olmadan direk fabrika fiyatına tek katalogla sahip olabilirsiniz.
Karar sizin Farmasi'ye kayıt olun hayatınız değişsin...
Zamanınız ne kadar dolu görünürse görünsün, ayırabileceğimiz zamanımız mutlaka vardır. İşimiz, Eşimiz, Evimiz,Çocuğumuz ama nedense kendimizi düşünecek zaman ayıramayız.
Farklı iş ortamlarına girip kayıt olmak ekip kurmak, yeni arkadaşlar edinmek aklımıza gelmez. Daha yapacak çok şeyler var deriz bazen, her şeyi zamana bırakırız. Bunda bir yanlışlık yok mu? Sizce...
Bazı insanlarda çalışma isteği olmaz, bu durum yaşa bağlı değildir. İnsanın iş isteği çalışma arzusu, kalpten gelen bir istektir. İnsan isterse büyür gelişir, büyümek için network ağına katılıp Kayıtlar yapıp ekip işi kurmak gerekir. Hiç bir şeye oturduğunuz yerden ulaşmak mümkün değildir, başarıya ulaşmak için ekip çalışması çok önemlidir. Ekip kurmak kayıt yapmakla başlar, ekip çalışması ve onlara ilgi alaka göstermek onları dinlemek gerekir. Başarıya ulaşmak için ve ilerlemek için gidilen yolda sağlam adımlar atmak en iyisidir. Ama sabretmek başarının kendisidir... 
Sorununuz ne olursa olsun işinizi ekibinizi ihmal etmemeniz gerekir, işinize ve ekibinize bağlı olmanız sıkı sıkı sarılıp, devam etmek sizin ve ekibiniz için en iyi yoldur. Her kayıt sizin ailenize giren bir bireydir, öyle düşünmeniz gerekir. Ekibinizle güzel konuşup anlaşmak önce kendinize, işinize ve ekibinize duyduğunuz saygıdır... Siz ekibinize ve yeni gelen kayıtlarınızla ne kadar ilgili olup yardımcı olursanız, o kadar iş hayatınızda düzgün olur. Aile hayatınızla iş hayatınızı ekibinize yansıtmamanız çok önemli bir faktördür. Ekibinizle ve yeni gelen kayıtlarınızla telefonda veya yüz yüze konuştuğunuz ses tonu, sizi yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. Gayet ılımlı ve sıcak davranmanız, karşı tarafa güven vermek konusunda size bir adım daha atması demektir. Ekip çalışmanızda sabır ve alaka göstermek gayet rahat ve sakin olmakta başarının yarısıdır. Eğer kişi kendi üzerinde başarıya ulaşır ve çalışırsa tam destek vermek, ekibin arkasında durmak, onları motive etmek yine size düşer. Yaşın önemi yok, yaşınız kaç olursa olsun ekip kurmak zor değil! Haydi demenin zamanı gelmedi mi? Kendinize zaman ayırmanın tamda zamanı, Farmasi ile ekip kurmak teşvik etmek hiçte zor değil... Sizde kayıt yapıp ekip kurun büyüyüp Farmasi dünyasına adım atın, Farmasi size koskocaman kucak açıp güzellikler sunuyor... 2000'den fazla ürünle karşınıza çıkıyor. Sizin yapmanız gereken kayıt yapıp ekip kurmak, zor değil inanın yeter. Farmasi'ye bir adım atıp kayıt olmanız yeterli... İş imkanı Farmasiyle çok kolay! Haydi kayıt olmanın tam zamanı... Sizde işim olsun, kendime güvenim olsun ayaklarımın üstünde kendim durmak istiyorum diyorsanız, sizi Farmasi ailesine davet ediyoruz. Kayıt ol, Kayıt yap, hayallerinize adım adım gerçeğe çevirin, çevrenizdeki insanların hayatlarını değiştirin.  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Farmasi Sivilce

Farmasi Dr.C.Tuna Sun Science Güneş Koruma Kremi

Farmasi AlkaMine Alkali Su