Ana içeriğe atla

Farmasi El Temizleme Jeli

  • Farmasi El Temizleme Jeli

    Farmasi El Temizleme Jeli


    Temizlik tüm insanların yaşamında başlı başına önem arz eden bir husus. Günümüzde temizliğin olmazsa olmaz ilk şartı ise ellerin düzgün bir biçimde temizlenmesi. Çünkü günlük yaşam içinde insanlar birçok şeyi elleri ile yaptıklarından ötürü eğer ellerini yeterince temizlemez iseler çok farklı sağlık sorunlarına da davetiye çıkarıyorlar.
    Bu noktada da doğru zaman kullanmak ve sık sık elleri yıkamak önemli ama yeterli değil. Özellikle salgın hastalık riski taşıyan dönemlerde ellerin özel olarak üretilen doğru ürünler ile yıkama sonrası ve belli periyotlar ile temizlenmesi gerekiyor. Bu alanda birçok insanın tercih ettiği ürün ise Farmasi el temizleme jeli.

    Ürün Özellikleri

    Ürünün adından da net bir biçimde anlaşılabileceği üzere Farmasi el temizleme jeli jel formunda olan bir el temizleme ürünü. Farmasi markası güvencesi ile üretiliyor. İlgili tüm klinik deneylerden geçtikten sonra piyasaya sunulmuş olan bir ürün var karşımızda.
    En hassas ciltlerde bile kadın, erkek, genç yaşlı fark etmeksizin günün her saatinde nerede yaşarsa yaşasın, evde işte bu ürünü korkmadan kullanabilir. Durulama gerektirmez.. Jel formunda olması sebebi ile acaba ellerde yapışkan bir his bırakır mı gibi bir durum söz konusu değildir. Zira cilt tarafından anında emilir ve etki eder. Dahası son derece ferahlatıcı bir etkisi vardır. Gün içinde sabun ile eller yıkanmasa bile temizlik sağlanır.
    75 ml olan kendine özel olan tüp formunda ambalajı ile satılan Farmasi el temizleme jeli çantada rahatlıkla taşınabilir. Alerji, tahriş vb. sorunlara yol açmaz. Alanında uzman kişilerin ilgili standartlara göre üretmiş olduğu bir temizleme ürünüdür.

    Kullanımı Hakkında

    Üstte yer aşan bu bilgilerden sonra Farmasi el temizleme jeli doğru biçimde nasıl kullanılır sorusunun yanıtını da vermek gerekir ise şunlar ifade edilebilir: Çok az bir miktarda avuç içine dökülür. Akabinde eller iyice ovuşturulur. Böylece ürünün cilde dağılması sağlanır.
    Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza edilmelidir. Göz ile de temas etmemesi tavsiye kararıdır. Aşırı güneş ışığında 25 derece üzerinde bırakılmamalıdır. Sadece haricen kullanılması gerekir.

    Yorumlar

    Bu blogdaki popüler yayınlar

    Farmasi Sivilce

    Farmasi Dr.C.Tuna Sun Science Güneş Koruma Kremi

    Farmasi AlkaMine Alkali Su